Verbeteren van de kwaliteit van het leven met resultaten die concreet en tastbaar zijn. Zowel in de zorg alsook de bejegening van de specialisten rekeninghoudend met de emoties en beleving van de patient.

Met elkaar vormen we een breed draagvlak voor angst- en pijnvrije behandelingen van opname tot diagnose tot behandeling.

Multidisciplinair, omdat een patient met meer dan één discipline te maken heeft bij een zeldzame aandoening. Samen vormen we de kracht voor een minder traumatische ervaring.

Laat dit een start zijn voor vele ziekenhuizen en patiënten in Nederland.

Wordt lid van het platform “Power of Reflection” en neem deel aan dit succes. Voor het eerst in Nederland met verschillende disciplines, specialisten en afdelingen van ziekenhuizen én ambulancedienst zij aan zij met ervaringsdeskundigen waarbij álle facetten in ogenschouw genomen wordt.

Waarderend onderzoek:

Samen voor angst- en pijnvrije behandelingen.

Samen voor minder trauma’s.

Samen voor een betere kwaliteit van het leven.

Multidisciplinair is de kracht!

Samen met u vormen we het draagvlak voor dit waarderend onderzoek voor een beter leven met een zeldzame aandoening.

Reeds deelnemende experts zullen binnenkort hieronder vermeld worden:

Voorletters Achternaam, Functie, Ziekenhuis en indien gewenst Expertise.

Fijn dat u ons draagvlak wilt verbreden en met ons wilt meedenken voor een toepassing voor angst- en pijnvrije behandelingen, multidisciplinair.

n.b.: Graag plaatsen we een vermelding dat u deelneemt op dit platform. Indien u anoniem wilt blijven, kunt u dit aangeven als extra informatie.