Skip to main content

STEUN
ONS

Alle kleine beetjes helpen, elke euro wordt besteed aan het doel en de missie van dit platform. Met uw gift draagt u bij aan:

  • steun voor kinderen met een Collageen-Bindweefsel aandoening en hun ouders
  • betere toepassing voor angst- en pijnvrije behandelingen
  • concrete verbetering van de kwaliteit van het leven
Ik wil mee helpen!
Media Power Of Reflection.com

“Mijn motivatie is simpel: ik geloof in de kracht van eenheid en de mogelijkheid om samen levens te veranderen. We willen een beweging van empowerment creëren die verder reikt dan de grenzen van individuele sportscholen en disciplines. Deelname aan dit project is niet slechts een sportieve uitdaging, maar een kans om gezamenlijk bij te dragen aan positieve verandering.”

Ecem Yuksel

“Vandaag begonnen met de voorbereidingen aan de CPC-loop van 10 maart in Den Haag. Ik zal daar een halve marathon gaan lopen, maar niet alleen voor mijzelf. Ik heb besloten het hardlopen te koppelen aan een goed doel. Ecem Yuksel, karateka bij Budokai Vleesenbeek en tevens instructrice van de kata-selectie aldaar, heeft mij gemotiveerd om te gaan lopen voor Power of Reflection. Dit platform spant zich in voor kinderen met een zeldzame aandoening en hun ouders, betere toepassing voor angst- en pijnvrije behandeling en een concrete verbetering van kwaliteit van leven. Voor meer info kan je uiteraard de site van Power of Reflection bezoeken. De komende maanden ga ik op zoek naar mensen die mij willen sponsoren voor dit mooie doel. Ik heb er zin in.”

Jeroen van der Molen
error: Content is protected !!
nl_NLNederlands