Skip to main content

Vrijheid op wielen

Ruimdenkende organisaties zijn de start voor een gelijkwaardige participatie in de maatschappij.

PowerOfReflection.com KJProjects

Rolstoel gebonden zijn, is een van de gevolgen van een collageen-bindweefsel aandoening. Doordat er nog een weg te gaan is voor medicijnen, willen we de gevolgen meer leefbaar maken met concrete veranderingen. Vrijheid op Wielen en eens niet beperkt worden in de ruimste zin van het woord. Velen hebben een mening over iemand met een rolstoel en wat ze wel en niet (zouden moeten) doen. Wij willen de mogelijkheden belichten, want niemand zou in hokjes geplaatst willen worden. Bent u ook de locatie waarbij rolstoeltoegankelijkheid normaal mag zijn in brede zin? Stuur ons een bericht, wij komen graag in contact met u en denken graag met u mee.

Concrete verbetering voor de kwaliteit van het leven door Vrijheid op Wielen. Krachten bundelen, is voor ons de mooiste weg om concreet de kwaliteit van het leven te verbeteren.

Text

Toegankelijkheid

Bent u het winkelcentrum, de organisatie of het bedrijf die rolstoeltoegankelijkheid heel normaal vindt? Dan komen we graag met u in gesprek en willen wij dit (her)kenbaar maken door u onze unieke sticker te geven. Eens geen verbodsticker maar een herkenning van de door u geboden mogelijkheden en ruimdenkendheid! Een benoeming op deze pagina valt ook binnen de mogelijkheden, indien gewenst.

Sticker PowerOfReflection.com Vrijheid op Wielen

Iedereen loopt op zijn eigen manier. Zo divers is het ook met mensen die zich voortbewegen in een rolstoel.

Van gympen tot laarzen, van plateauzolen tot naaldhakken. Ieder zijn eigen vaardigheid en comfort. Deze diversiteit is evenzo voor mensen die “lopen” middels een rolstoel. Dank aan deze organisaties die gelijkwaardige deelname en participatie waarmaken en dat wij de vrijheid hebben om niet beperkt te zijn.

Dank aan deze organisaties die gelijkwaardige deelname en participatie waarmaken en dat wij de vrijheid hebben om niet beperkt te zijn.

Zoetermeer Stadshart heeft VrijheidOpWielen PowerOfReflection

Disclaimer: In geen geval zal Stichting Power of Reflection, de ruimdenkende organisaties die kansen creëren voor vrijheid op wielen en onze overige relaties die deze mogelijkheden ter beschikking stellen op enigerlei aansprakelijk gesteld kunnen worden voor elke directe of indirecte schade ten gevolge van – of in verband met – de toepassing van de kansen die geboden worden. Elke toepassing en handeling hierop is geheel op eigen risico en eigen verantwoordelijkheid. Geleden schade is geheel voor eigen rekening.

error: Content is protected !!
nl_NLNederlands