Seminar

Wetenschappelijke onderzoeken voor effectieve medicatie is een fundamenteel onderdeel voor concrete verbetering voor de kwaliteit van het leven.

Tijdens deze seminars willen we het belang voor meer wetenschappelijke onderzoeken laten samensmelten met artsen en specialisten die de zorgkwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Zo uniek als ons multidisciplinair platform is, zo bijzonder zal ons programma zijn.

Onderzoek naar effectieve medicatie, angst- en pijnvrije behandeling en juiste bejegening zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden voor de kwaliteit van het leven voor patiënten die veelvuldig een behandeling moeten ondergaan.

Save the date

Collageen verbindt!

Ons tweede seminar zal plaatsvinden in Rotterdam.

6 juni 2023 locatie ErasmusMC

Voor onderzoekers, artsen en specialisten die een waardevolle bijdrage willen leveren voor de weg naar effectieve medicatie en het verhogen van de kwaliteit van het leven voor mensen met collageen gerelateerde bindweefselaandoening.

Seminar PowerofReflection.com
Nieuwsbrief seminar PowerOfReflection.com

Deze succesvolle middag is tot stand gekomen in samenwerking met dr. N. Bravenboer en met dank aan onze sprekers van deze middag in alfabetische volgorde:

prof. dr. R.A. Bank, dr. S. Demirdas, dr. J.E.W.M. van Dongen-Melman, dr. E.M.W. Eekhoff, dr. F. van Erp Taalman Kip, dr. H.I. Korkmaz, dr. D. Micha, Prof. dr. G.A.P.J.M. Rongen, prof. dr. P.P.M. van Zuijlen.

error: Content is protected !!