Skip to main content

ONZE
MISSIE

Onze missie onderschrijft het belang van kwaliteit van leven. Goede gezondheidszorg is belangrijk om te kunnen genieten van het leven. Meedoen in de samenleving en veerkrachtig in het leven staan.

ONTSTAAN

Na zeven jaren voorzitterschap van een patiëntenvereniging voor een zeldzame bindweefselaandoening, wil ik een grotere impact maken voor de maatschappij. Meer aandacht voor acute behandelingen waarbij angst- en pijnbestrijding meer in acht genomen worden. Immers, dit geeft enorm veel psychische schade op lange termijn. Met deze grotere passie om de maatschappij voor deze kinderen en jongeren nog mooier te maken, is hierom dit platform opgericht. Met dit platform PowerOfReflection.com kunnen we ons voor een veel grotere doelgroep inzetten om een nog betere toekomst te realiseren.

Concrete verbetering voor de kwaliteit van het leven met als grote missie: angst- en pijnvrije behandelingen in acute omstandigheden. Er bestaan al zoveel middelen tegen pijn, maar deze worden helaas nog steeds niet toegepast als er “even snel” iets gedaan moet worden.

Wat zou het fantastisch zijn als er adequate bestrijding is van acute pijn, inclusief niet-medicamenteuze behandelingen. Blijvende psychische schade blijft hierdoor beperkt. Hiermee onderschrijven we tevens het belang van onderzoeken voor effectieve medicatie om deze en meer zeldzame aandoeningen te genezen.

Wij willen de kansen creëren voor alle mensen met een zeldzame aandoening om optimaal te mogen genieten van het leven.

ONZE SPEERPUNTEN

Genieten van het leven, rolstoeltoegankelijk!

Wetenschappelijk onderzoek voor effectieve medicatie

Adequate angst- en pijnbestrijding

error: Content is protected !!
nl_NLNederlands